Papp Petra - SILKEger Prémium lézerközpont

Hervai Petra

Tulajdonos

Diplomámat közgazdász szakon szereztem, az Eszterházy Károly Egyetemen. Későbbiekben, mint könyvelő és adótanácsadó dolgoztam. Magával ragadott az adózás és a törvények világa, majd 10 évig dolgoztam ebben a szakmában, aztán jött egy kis változás az életemben. 2019-ben belevágtam álmaim megvalósításába.

Egy igazi nő tisztában van a ténnyel, hogy nőnek lenni kiváltság, megbecsülni és megélni a nőiességet is privilégium. Azonban, sajnos, a nők többsége valamivel sosem elégedett saját kinézetét tekintve. Azért jöttünk létre, hogy hozzájárulhassunk ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Jelenleg fő profilunk a végleges szőrtelenítés illetve egyre nagyobb teret kap az arc esztétika, folyamatosan bővítjük a skálánkat, hogy még szélesebb esztétikai szolgáltatásokat tudjunk nyújtani Vendégeink számára.

Szalonomban a végleges szőrtelenítés csúcstechnológiájával találkozhattok!

A borotva átmeneti megoldás, a gyanta és eppilátor fájó és folyamatos szőrtüsző gyulladást okoz. Így ezernyi lézeres, IPL, SHR ès minden más kezelést kipróbáltam az elmúlt 10 évben, hogy végleg megszabaduljak a nem kívánt szőrszálaktól. Amik nem csak fájdalmasak, hanem teljesen eredménytelenek voltak. Míg rá nem találtam egy innovatív gépre. Őszintén bevallom, eleinte szkeptikus voltam, majd az eredményeket tapasztalva, számomra is hihetetlen volt a hatása. Már az első alakom után! Úgy éreztem, ezt meg kell mutatnom mindenkinek, hogy másoknak ne kelljen elszenvednie azt az utat, amit én megjártam. Kellő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy hiteles legyek bárki számára és eltávolítsam az emberek fejéből a lézerrel kapcsolatos negatív véleményeket és megmutassam, hogy tényleg a legjobb szolgáltatást hoztam el Egerbe.

Célul tűztem ki, hogy mindenkinek lehetővé teszem a bársonyosan sima, puha és ölelnivaló bőr érzését. Azt a felemelő élményt, hogy nem kell ezentúl a borotválással, gyantázással, epilálással töltened az idődet 1-2 naponta, de még hetente sem. Soha többé!!! 

Visszatérő vendégeim napról napra új energiát adnak, akik nemcsak puha bőrrel, hanem hatalmas örömmel távoznak a kezelések után. 

Büszke vagyok arra, hogy olyan szolgáltatást nyújthatok, amivel nemcsak örömet okozok, hanem 100%-os elégedettséggel távoznak a vendégeim.

A párom szerint a bőröm ma már olyan, mint a selyem…. nos így született meg a SILK.

Keressetek bizalommal! 

Hervai Petra

Dr. Novothny Kamilla- silkeger.hu

Dr. Novothny Kamilla

SkinPen bőrterapeuta

Zo szakértő

Dr. Novothny Kamilla vagyok a Silk Eger Prémium Lézerközpont csapatának új tagja. Eredeti szakmámat tekintve fogorvos vagyok. 
 
Célom hogy a hozzám segítségért forduló embereknek a szép mosoly elérésén túl egy komplexebb kezelést is tudjak nyújtani szépségük maximalizálása érdekében.
A fiatalos megjelenés, arányos arc ma még nagyobb figyelmet kap mint valaha, a social media és a filterek világában szinte mindenki próbálja a lehető legjobb arcát mutatni, fontos szempont, hogy ne csak az online felületen de a való életben is tudjuk a legjobb formánkat hozni. 
 
Az engem megkereső vendégeknek a helyes bőrápolási rutin kialakításával, a  ZO® Skin Health termékcsalád ismertetésével, Skinpen konzultációval, botox kezeléssel és az ajak hialuronsavas töltésével tudok ebben segíteni.

Dr. Novothny Kamilla

Pail Antónia - - SILKEger Prémium lézerközpont

Pail Antónia

Szalonmenedzser

Lézerspecialista

Bőrterapeuta

Kozmetikus szakmámat 2011-ben szereztem. Pár éve ugyan kiestem a szakmából, hisz egy csodálatos kisfiúnak adtam életet. Mivel szeretem a gyerekeket, GYED alatt elvégeztem egy Pedagógiai asszisztens tanfolyamot, félig meddig lemondva az álmaimról, hogy újra a szépségiparban dolgozhassak. Na de, ekkor lépett az életembe a Silk.

A lehető legjobbkor kaptam ezt a lehetőséget. A pozíció amiben dolgozom, nagyon sokrétű. Rengeteg tanulok, fejlődök és nagyon motivált vagyok, olyan szakmai tudásra tehetek szert, ami a mai versenyképes piacon megállja a helyét. Boldogsággal tölt el, hogy mekkora örömet tudok okozni a Vendégeinknek a munkámmal. Így nem csak a bőrüket, de a mindennapjaikat is megszépítem. Van egy csodás munkám, aminek minden percét imádom!

A sok elégedett vendéget, a közös beszélgetéseket egy finom kávé mellett. Hálás vagyok azért, hogy exkluzív környezetben dolgozhatok. 

Pail Antónia

Bagi Orsolya - silkegher.hu

Bagi Orsolya

Kozmetikus

Tinédzser korom óta az átlagosnál is többet foglalkoztam a bőröm ápolásával és annak megismerésével. 2019-ben egy délutáni családi beszélgetés során fogalmazódott meg bennem, hogy ez akár több is lehet puszta érdeklődésnél, akár a szakmám is lehetne. 2020. augusztusában végeztem kozmetikusként Budapesten a Nail&Beauty Academy-n. A közösségi médiában régóta figyelemmel kisérem a szalon működését. Ezért is nagy örömömre szolgál, hogy egy új szolgáltatás kapcsán a Silk csapatában folytathatom kozmetikus karrierem. Főként akkor találkozhatsz velem, ha a Venus Legacy arc- és testkezelés szolgáltatásait szeretnéd igénybe venni. Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérő és leendő vendégeim bizalmat szavaznak nekem, amit a magas szintű szakmai felkészültségen kívül töretlen jókedvemmel próbálok meghálálni.

Bagi Orsolya

Visszajelzések

SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Időpontfoglalás

Végleges szőrtelenítés

Primelase Hr Excellene lézeres szőrtelenítés

Arckezelések

SkinPen Precision kezelés

Hydrafacial MD kezelések

Arc- és testfeszesítés, kontúrozás

Venus Legacy​ 

Konzultációk

A kezelések előtti kiemelten fontos a konzultáción való részvétel! 

Nyitva tartás:

SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Járt már nálunk?

Új vendég vagyok

A kezelések előtti elengedhetetlen lépés az ingyenes konzultáción való részvétel! 

Voltam kezelésen

Csak akkor kérjen időpontot kezelésre, ha már járt nálunk személyes konzultáción!
SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Konzultációk

Végleges szőrtelenítés
Konzultáció
Arc- és testfeszesítés, kontúrozás
Bőrhelyreállítás konzultáció
pigmentfolt
Bőrhelyreállítás konzultáció
rozácea
Bőrhelyreállítás konzultáció
anti-aging
Bőrhelyreállítás konzultáció
aknés, pattanásos bőr
Orvosi
konzultáció
SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Orvosi - Konzultáció

Kizárólag telefonon foglalható!