SILKEger - Végeleges Szőrtelenítés

SKINPEN PRECISION®

ADJON ÚJ ESÉLYT BŐRÉNEK!

A SkinPen Precision® orvosi mikrotűs eszköz, amelyet az arcon és nyakon megjelenő aknehegek, valamint finom vonalak és ráncok kezelése, csökkentése céljából alkalmazhatunk. 

A SkinPen javallott továbbá pigmentációs problémák, (elszíneződések) kezelésére is, ide értve a melazmát, a vitiligót és napfoltokat/májfoltokat. 

A SkinPen Precision® rendszerben egy kétirányú kezelőfejen 14 db mikrotű az eljárás során a bőrön mikroszkópikus szúrások ezreit hozza létre. Ezek a „mikroszúrások” aktivizálják – a szervezet természetes gyógyítási folyamatát segítve – az új, egészséges szövet képződését, így bőrünk állapota összességében rengeteget javul.

SILKEger - Végeleges Szőrtelenítés

A SkinPen Precision® eszköz kollagén indukciót eredményez, így remekül használható aknehegek, finom vonalak és ráncok, valamint olyan pigmentációs problémák kezelésére, mint például a melazma, a vitiligo és a napfoltok.

Ahogy a SkinPen® Precision eszköz végigcsúszik a bőrön, mikrocsatornákat hoz létre a bőr felületén, ez pedig a sejtkárosodás minimalizálása mellett stimulálja a bőr természetes sebgyógyulási folyamatát, azaz belülről kifelé fiatalítja a bőrt. A hegszövet hatékonyan alakul át, a bőr szerkezete azonban érintetlen marad.

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelt területen, így a beavatkozás nem fájdalmas, bár a páciensek olykor tapasztalhatnak némi enyhe kellemetlenséget. A kezelés után nincs szükség hosszas gyógyulási időre: csak 1-2 napig látható esetleg bőrpír, hámlás. Így SkinPen Precision®-t bátran ajánlhatjuk elfoglalt, időhiányban szenvedő pácienseinknek is. Megfelelő napfényvédelem mellett az eljárás egész évben alkalmazható. Klinikailag bizonyítottan minden bőrtípus esetén hatékony.

Az optimális eredmény érdekében három alkalmas kúrát ajánlunk, havonta egy kezeléssel.

A bőr megújulása a beavatkozás utáni napokban kezdődik el, jellemzően a 30-60 nap körül csúcsosodik ki, majd fokozatosan csökken. A folyamat a beavatkozást követően 300 napig is eltarthat, de ennek mértéke az egyéni adottságok függvényében változhat.

Kiemelten fontos, hogy a gyulladásos szakaszt minél inkább lerövidítsük, ezért csak a SkinPrecision rendszerhez tartozó LIFT hidrogél alkalmazható az első napon.

A kezelés előtt:

Kerülje a közvetlen napsugárzást, leégést 24 órával a kezelés előtt, illetve hagyja abban a helyileg használt retinoid tartalmú termékek alkalmazását.

A kezelés ismertetése:

  1. A SILK Eger Lézerközpontban a kezelést végző szakember ismerteti Önnel a kezelést, a mellékhatásokat, ellenjavallatokat, alternatív lehetőséget, majd a beleegyező nyilatkozat aláírása következik.
  2. A kezelés alatti teljes komfortérzet eléréséért helyi érzéstelenítő alkalmazható.
  3. A kezelés alatt apró szúrásokat, bizonyos területeken esetleg bizsergést fog érezni. A kezelés hossza a bőrproblémától és az elérni kívánt eredménytől függően maximum 80 percet vesz igénybe. A kezelés alatt egy speciálisan kifejlesztett hidrogélt, a LIFT HG-t alkalmazunk, mely a mikrotűk haladását segíti. A cél, hogy a kezelés alatt egyenletes bőrpír alakuljon ki a helyenkénti bevérzés elfogadható.
  4. Konzultáció a kezelés utáni bőrápolásról, melynek része a LIFT hidrogél, amit a kezelést végző szakembertől megkap. A következő kezelés egyeztetése.

A kezelést követően:

Első 24 órában: ne használjon semmilyen készítményt, arclemosót, fényvédőt se, csupán a SkinPen Precision rendszerhez tartozó LIFT hidrogélt.

Első 72 órában:tartózkodjon a közvetlen napsugárzástól, ne végezzen megerőltető vagy túlzott izzadással járó tevékenységeket.

Első 168 órában:kerülje az olyan aktív, helyileg alkalmazott készítmények használatát mint amilyen a retinoid, a C-vitamin stb., mert irritációt válthatnak ki.

skinpen SILKEger - SILKEger Prémium lézerközpont

Kezelés előtt

Kezelés után 4 órával

Kezelés után 1 órával

Kezelés után 24 órával

Várható eredmények

A bőrprobléma típusa és mértéke valamint az egyéni sajátosságok függvényében több kezelést is igényelhet a kívánt eredmény elérése. A klinikai vizsgálatok alapján a mért páciensi elégedettségi szint kimagasló volt. A beavatkozást követő első és hatodik hónapban résztvevők 85%-a volt elégedett és 90%-a ajánlotta volna a SkinPen Precision kezelést barátainak, családtagjainak.

Időpontfoglalás - Arckezelések

– SkinPen Precision  | Zo Skin Health | Hydrafacial MD | JLO Hydrafacial

ZO® Skin Health 3 Step Peeling

ADJON ÚJ ESÉLYT BŐRÉNEK!

A Silk Eger Prémium Lézerközpontban a legújabb fejlesztésű hámlasztásos kezeléseket kínáljuk pácienseinknek, melyek közül leggyakrabban a 3 Step Peelinget használjuk és ajánljuk. Ez a kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett.

Az intenzív hámlasztást kizárólag ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.

A ZO® 3 Step Peelinggel hatalmas lépést teszünk a még egészségesebb és tartósan ragyogó arcbőr elérése felé. A kezelés három lépcsőből áll: egy speciális összetevőkből álló savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újraaktiválódását.

A nagyon fokozott, ötnapos hámlási periódusban, harmadik lépésként a bőrt speciális nyugtató krémmel kell ápolni, valamint fontos szerephez jut a fényvédelem. A megfelelő és gyors gyógyulás érdekében szigorúan követni kell a Doktornő utasításait. A kezelést követő ötödik-hatodik napon az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló, új bőr képződik, mely feszes lesz és látványosan fiatalabb hatást kelt.

A „bombaként” ható retinol pedig tovább dolgozik a bőr irharétegében, és folyamatosan fokozza a bőrtónust és simítja ki a ráncokat. A kezelést kifejezetten ajánljuk akne-hegek korrekciójára, rozáceás bőr gyógyítására, napkárosodás okozta pigment-problémára illetve ráncok elleni anti-aging kezelés részeként. A peeling után egy héttel a páciens visszatérhet a ZO® állapotfenntartó bőrterápiájához.

3step SILKEger Prémium Lézerközpontban - Szolgáltatás

Időpontfoglalás - Arckezelések

– SkinPen Precision  | Zo Skin Health | Hydrafacial MD | JLO Hydrafacial

ZO® Skin Health RED CARPET - HOLLYWOOD FACIAL KEZELÉS

ADJON ÚJ ESÉLYT BŐRÉNEK!

Ez a kezelés egy különleges, azonnali hatású, látványos bőrmegújulást biztosító kombináció, melyet Dr. Buda Bernadett doktornő az Obagi Skin Health Institute-ban, Beverly-Hills-ben sajátított el.

Kinek ajánljuk?

Ennek a tisztító, valamint hámmegújító, egyúttal anti-aging hatást is biztosító kezelésnek az igénybevételét ZO bőrterápiákat használó pácienseinknek is ajánljuk: 2-3 havonta érdemes megcsináltatni. Ha a páciens bőre intenzíven gyulladt, a stimulátor peeling kezelés 2-4 hetente ismételhető.

A Red-carpet peeling azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas akár nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

Időpontfoglalás - Arckezelések

– SkinPen Precision  | Zo Skin Health | Hydrafacial MD | JLO Hydrafacial

Image O2 Lift kezelés

Egy luxus arckezelés, mely, hollywoodi sztárok egyik csodafegyvere az Oxigén Lift arckezelés. Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt. Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte. Ez a luxuskezelés oxigénhez juttatja a szöveteket, növényi őssejtekkel, peptidekkel és ananász-, illetve papaya enzimek magas koncentrációja révén ragyogóvá, frissé és teljesen újjá varázsolja a bőrt. Hámlaszt, megújít, oxigenizál!

Image Skincare nagykövetek: Ki ne ismerné Cameron Diaz, Minnie Driver, Bette Midler vagy a hazai sztárok közül Csomor Csilla vagy Pataki Zita nevét, akiket a kezelések azonnal levettek lábukról.

Időpontfoglalás - Arckezelések

– SkinPen Precision | Image Skincare | Zo Skin Health | Image I mask kezelés | Image O2 Lift kezelés

Image I Mask kezelés

A biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló maszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról! Ezek a lélegző, 3D maszkok benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgoznak az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. Az újdonságot egy professzionális kezelés formájában is kipróbálhatod! Biomolekuláris lapmaszk kezelés Az Image Biomolekuláris Lapmaszk kezelés első lépése a tisztítás, mégpedig az őssejt kivonatot tartalmazó, öregedésgátló The Max Stem Cell arctisztítóval, amit egy mini peeling követ. A hámlasztást Iluma Intense ragyogásfokozó exfoliáló púderrel végzik, melyet The Max Stem Cell arclemosóval megnedvesítve 5 percen keresztül könnyed körkörös mozdulatokkal a bőrbe masszírozva szabadítják meg a bőrfelszínt az elhalt hámsejtektől. Az így előkészített, maximálisan befogadóképes arcbőrre kerül a különleges biomolekuláris anti-aging zselés lapmaszk, mely 15 perc alatt fejti ki hatását. Ezt követően a biomolekuláris lapmaszk tasakjában található esszenciával Image protokoll szerinti arcmasszázst végez a terapeuta. Végül bő mennyiségben Image nappali bőrvédő hidratálókrémet visznek fel az arcbőrre, az ajkakat Ormedic kiegyensúlyozó ajakápolóval kényeztetik. Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok.

Időpontfoglalás - Arckezelések

– SkinPen Precision | Image Skincare | Zo Skin Health | Image I mask kezelés | Image O2 Lift kezelés

HYDRAFACIAL MD®

BŐRFELSZÍN MEGÚJÍTÓ, NYOMKODÁS NÉLKÜLI ARCTISZTÍTÁS, HATÓANYAGBEVITEL

Hydrafacial – Egy olyan arctisztító, pórusösszehúzó, bőrfelszín megújító, vákuumos, felszínes kémiai peeling kezelés, amely pigmentfoltos, komedós, aknés, pórusos bőrre egyaránt javasolt.

Végre Egerben is elérhető esztétikai bőrgyógyászati praxisban a külföldön már nagyon népszerű, műtétmentes HydraFacial MD eljárás, melynek segítségével nem marad álom többé az egészséges, tisztán üde, fiatalosan ragyogó, bársonyosan hidratált bőr.

A HydraFacial MD az egyik legkorszerűbb, hatékony bőrmegújító technológia, amely rendkívül komplex módon, fájdalom és gyógyulási idő nélkül állítja helyre a bőr szépségét és egészségét.
Bőrünk szépségét a bőr egészsége alapozza meg a HydraFacial MD: ha kellő figyelmet fordítunk táplálására, védelmére, regenerálására, nemcsak bőrünk megjelenését javítjuk, de egészségét is helyreállíthatjuk. Bőrünk ugyanis egészségesen sokkal szebbé válik. A HydraFacial MD® kezelés egy olyan innovatív bőrmegújító, műtétmentes eljárás, amely bizonyított az orvos-esztétikai megoldások piacán, 2014 óta számos díjat nyert. A bőrmegújító HydraFacial MD® kezelés orvosi körökben és szépségszakértők által egyaránt elismert, mely nagyon népszerű a sztárok körében is.

Kinek ajánlott?

Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, mivel egyénre szabható a kezelés.

Milyen gyakran érdemes a kezelésen részt venni?

Általában 4-6 hetente javasoljuk a kezelést, hogy fenntartsuk a bőr természetes üdeségét, egészséges ragyogását. Ez egyéni igényektől, bőrállapottól függően eltérhet.

Mire számíthatok a kezelés után?

Közvetlenül a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír a kezelt területeken, de ez pár órán belül teljesen eltűnik. A kezelést követően fokozott figyelmet kell fordítani a fényvédelemre. Végeredményként bársonyosan sima, hidratált bőrt, tiszta pórusokat kapunk, kevesebb pattanás jelenik meg, rugalmasabbá válik a bőr és egyenletes bőrtextúrát tapasztalhatunk.

Többé nem álom az egészséges, fiatalos bőr...

SIGNATURE

A HydraFacial Signature kezelés egy 30 perces eljárás, amely mélyrehatóan megtisztítja a bőrfelszínt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és komedókat és hidratálja, feltölti a bőrt az antioxidánsokkal, peptidekkel és hialuronsavval teli szérumok segítségével. A Signature kezelés minden bőrtípus számára kiválóan alkalmas tisztításra, hámlasztásra és hidratálásra.

DELUXE

A HydraFacial Deluxe egy 45 perces eljárás, amely tartalmazza a Signature HydraFacial minden lényeges elemét, miközben a HydraFacial speciális boostereivel és LED fényterápiával kiegészítve egyedi bőrproblémákat kezel.

PLATINUM

A Hydrafacial Platinum protokoll a Deluxe kezelésen felül tartalmaz egy
méregtelenítő nyirokmasszázst az arc és nyak területén az első lépést megelőzően,
így segít a bőr gyulladásos folyamatainak csökkentésére, optimalizálja az arcbőr
egészséges funkcióit, fokozza a szövetek oxigén és tápanyag ellátását és fokozza a
nyirokkeringést.

Perk Eye

Hidratálja és felélénkíti a szemet, hogy friss és megújult hatást érjünk el.

Világosabbá, tonizálóbbá és feszesebbé teszi a szemet. Javítja a bőr hidratáltságát és finoman eltávolítja a felszíni réteg elhalt hámsejtjeit.

Összetevők:

Avena Sativa (zab) magkivonat = antioxidáns, fiatalító

Mucor Miehei kivonat = Japánban honos egysejtű gomba által termelt enzim, mely természetes hámlást bizosít

Arnica Montana virágkivonat = nyugtató, gyulladáscsökkentő

Nátrium-hialuronát = Fokozza a bőr hidratáltságát

Perk Lip

Frissítő kezelés, amely hámlasztja, hidratálja és láthatóan feltölti az ajkakat.

Hidratáló fényesség, amely Aquabeautine XL ® -et tartalmaz, amely folyamatos hámlasztást biztosít az elhalt hámsejtek leválásához az egészséges, élő sejteket érintetlenül hagyva.

Összetevők:

Aquabeautine XL ® = egy természetes eredetű enzim, amely csak az elhalt hámsejteket hámlasztja, és az élő, egészséges bőrsejteket érintetlenül hagyja.

Barna alga = antioxidáns tulajdonságairól és hidratáltságáról ismert.

Shea vaj = hidratálja és megnyugtatja az ajkakat.

Édesgyökér levél kivonata és a szójamag kivonat = együtt dolgoznak a hidratálásban és simításban, lágyabb-teltebb ajkak megjelenését biztosítva.

Aszkorbil-glükozid = C-vitamin, antioxidáns

Keravive

EGÉSZSÉGESEBB, TELTEBB HAJKORONA

A Hydrafacial szabadalmaztatott Vortex technológiájával könnyen eltávolíthatjuk a szennyeződéseket a fejbőrről és a hajhagymákról.

 

A HydraFacial Keravive egy egyedülálló, pihentető kezelés, amelyet a fejbőr tisztítására, táplálására és hidratálására terveztek, hogy az hajkoronája teltebb és egészségesebb kinézetű legyen.

Időpontfoglalás - Arckezelések

– SkinPen Precision  | Zo Skin Health | Hydrafacial MD | JLO Hydrafacial

SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Konzultációk

Végleges szőrtelenítés
Konzultáció
Arc- és testfeszesítés, kontúrozás
Bőrhelyreállítás konzultáció
pigmentfolt
Bőrhelyreállítás konzultáció
rozácea
Bőrhelyreállítás konzultáció
anti-aging
Bőrhelyreállítás konzultáció
aknés, pattanásos bőr
Orvosi
konzultáció
SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Időpontfoglalás

Végleges szőrtelenítés

Primelase Hr Excellene lézeres szőrtelenítés

Arckezelések

SkinPen Precision kezelés

Hydrafacial MD kezelések

Arc- és testfeszesítés, kontúrozás

Venus Legacy​ 

Konzultációk

A kezelések előtti kiemelten fontos a konzultáción való részvétel! 

Nyitva tartás:

SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Orvosi - Konzultáció

Kizárólag telefonon foglalható!

SILKEger logo 04 - SILKEger Prémium lézerközpont

Járt már nálunk?

Új vendég vagyok

A kezelések előtti elengedhetetlen lépés az ingyenes konzultáción való részvétel! 

Voltam kezelésen

Csak akkor kérjen időpontot kezelésre, ha már járt nálunk személyes konzultáción!